Over ons

Wij zijn de familie Heezen en wij runnen sinds jaar en dag een authentieke Indische Toko gespecialiseerd in Indisch kant en klaar eten. Deze gerechten worden getoond in onze 7 meter lange toonbank.

Als u voor een van Toko Heezen kant en klaar gerechten kiest dan garanderen wij u dat deze op een authentieke manier en alleen met verse ingrediënten en kruiden is bereid. Dit wordt uiteraard met de beste zorg door een van onze kokkinnen bereid in onze eigen keuken.

Ook kunt u bij Toko Heezen terecht voor uw verse groente, fruit en kruiden, en hebben wij een ruim assortiment aan levensmiddelen uit het verre Azië.
Zo kunt u zelf eens een Indisch of een ander Aziatische gerecht thuis bereiden.
Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor deskundig advies. Zo kunt u de authentieke Aziatische eetcultuur makkelijk bij u in huis halen, en wellicht leuke en vooral lekkere herinneringen van een vakantie naar deze zon overgoten landen doen herleven.

Toko Heezen is sinds 1964 gevestigd aan de Langenhorst 243 in Charlois Rotterdam.
Dit is een zijstraat van de welbekende Slinge waar ook de legendarische voetballer Coen Moulijn jarenlang een herenkledingzaak heeft gehad.

Graag zien wij uw bezoek aan onze Indische Toko tegemoet…..Selamat datang

Reactiemogelijkheid is gesloten